'Als Veense ondernemers moet je elkaar iets gunnen'

We spraken met Gert van de Munt, eigenaar van en poelier bij Poelier ‘De Munt’. Wie kent ze niet, de verszaak in kip, gevogelte en wild. Een echte speciaalzaak waar de kipspecialiteiten eigenhandig worden bereid. Al zo’n 36 jaar is de zaak aan de Prins Bernardlaan gevestigd. En zoals Gert zelf zegt: ‘willen we alleen het beste van het beste verkopen. Een goed stuk Hollandse kip, anders dan in de supermarkt’.

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Poelier%20de%20Munt%20-%20Gert%20van%20de%20Munt.jpg

Poelier de Munt is al enige tijd klant van de CMC Groep en met name van het blauwe label Assurantie & Advies. ‘Rien Bouman kende ik al via de voetbalvereniging, later liet hij mij kennis maken met Ben, de man achter Assurantie & Advies. Samen met Ben heb ik mijn zakelijke verzekeringen toen doorgenomen en is er een scan gemaakt, de CMC Assurantiescan. Die scan gaf inzicht in mijn verzekeringen en leverde ook een premiebesparing op. Ik ben toen met het hele pakket overgestapt naar CMC. Nu heb ik alles onder één dak en dat is wel zo prettig’, aldus Gert.

Naast het prijsvoordeel was ook het gemak van 'onder één dak' de reden voor de Veense poelier om over te stappen. Ook hadden Rien en Ben wat hem betreft een hoge gunningsfactor. Als Veense ondernemers moet je volgens Gert elkaar iets gunnen.

En nu het pakket is overgezet en alles ‘ loopt’ is hij erg tevreden. Ben bezoekt mij een keer per jaar om een jaarlijkse check-up te doen. Dan is alles weer up-to-date. Ook kreeg hij als eens te maken met verzuim- en schademeldingen. De afhandeling daarvan is naar tevredenheid opgelost.

Waar hij alleen nooit aan had gedacht was het verzekeren van zijn privé auto bij CMC. Die liep al jaren via een direct writer, dus toen hij wisselde van voertuig zette hij de polis daar voort. ‘Toen kwam ik Rien tegen en vertelde over mijn nieuwe auto. Hij attendeerde mij erop deze ook via CMC onder te brengen. Toen ik mijn lopende polis door hen liet checken bleek dat mijn auto een volgsysteem nodig had: daar had de direct writer mij niet op geattendeerd. Zo blijkt maar dat het persoonlijke contact enorm van belang kan zijn bij het afsluiten van de best passende polis!’

Poelier%20de%20Munt%20-%20Prins%20Bernhardlaan.jpg

download.png

Gert besluit: ‘Ik heb CMC al meer dan eens bij bekenden van mij aangeraden als adviseur voor bedrijfsverzekeringen, maar dus ook voor alles wat privé geregeld is. Het directe en persoonlijke contact bij CMC, samen met het hoge serviceniveau maken mij een tevreden klant!’

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding