'CMC helpt je slimmer te verzekeren!'

Op een zonnige donderdagochtend was CMC op bezoek bij Apps & Us, bij Lenno van Kleef om precies te zijn. Lenno heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring met CMC en wij vroegen hem of hij daar iets over wilde vertellen.

Maar eerst Apps & Us. Anders dan de naam je doet vermoeden, levert dit bedrijf diensten op het gebied van de bedrijfssoftware van Oracle. ‘Wij verzorgen het inregelen van het pakket, maar staan met de 24/7 helpdesk ook klaar om onze klanten waar nodig te ondersteunen. Door trainingen te geven proberen wij klanten beter bekend te maken met het pakket van Oracle’, aldus de directeur.

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Lenno%20van%20Kleef%20Apps%20%26%20Us.jpg

Met de bedrijfssoftware van Oracle ondersteunt Apps & Us onder andere financiële administraties, budgetteren, productie en logistiek voor een diversiteit aan klanten.

Met de bedrijfssoftware van Oracle ondersteunt Apps & Us onder andere financiële administraties, budgetteren, productie en logistiek voor een diversiteit aan klanten. Van top MKB tot groot zakelijk, zowel nationaal als internationaal. Ook de branches waar Apps & Us actief in is, zijn niet van hetzelfde kaliber. Lenno vertelt trots: ‘Doordat de bedrijfssoftware vrij standaard is, kan het op diverse plekken eenvoudig worden toegepast. We hebben dan ook klanten in de retail, in de overheidssector, productiebedrijven en leasemaatschappijen.’

Voor het bedrijf aan het Landjuweel werken 12 mensen vast, hoewel vaak ook vanuit huis. Daardoor kan het pand soms wat te ruim ogen, maar bij tijden is het ook goed gevuld met personeel of klanten. Verder wordt personeel ingehuurd en daarnaast zijn er veel samenwerkingen met partners.

Sinds 2 jaar is de onderneming van Lenno in Veenendaal gevestigd, maar dat was lang niet altijd zo. ‘18 jaar geleden ontstond dit bedrijf samen met een compagnon in Geldermalsen. Tot 2 jaar geleden was het daar een prima plek, maar omdat het kantoor te klein werd en uitbreiding ter plekke niet mogelijk was, heb ik de stap naar Veenendaal gemaakt. Inmiddels ben ik ook de enige eigenaar van Apps & Us – (overigens in goede harmonie met mijn voormalig compagnon).’

Die stap naar Veenendaal had te maken met Rien van CMC. ‘Ik kende Rien via DOVO. Met hem was ik 5 jaar geleden in contact gekomen. Ik had hem nooit actief benaderd, maar nu ik iets zocht heb ik hem ingeschakeld. Hij had wel wat voor me, maar dat was officieel nog niet op de markt gebracht. Daarna ging het snel. Het pand aan het Landjuweel bleek top te zijn: voor 80% klaar en er moest alleen nog schoon gemaakt worden.’

Pand-Veenendaal-appsdnvo-2-Groot.jpg

Het pand aan het Landjuweel bleek top te zijn: voor 80% klaar en er moest alleen nog schoon gemaakt worden

Logo%20Apps%20%26%20us-01.jpg

Dat eerste contact voor een nieuw vestigingsadres voor Apps & Us was ook de link naar het blauwe label van CMC: Assurantie & Advies. ‘Ik kwam in contact met Ben Koelewijn en hij voerde voor mij de CMC Assurantiescan uit. Daaruit bleek dat ik flink kon besparen op mijn huidige verzekeringspakket. Omdat ik tevreden was over mijn toenmalige adviseur en hem graag nog een kans wilde geven, heb ik destijds de overstap niet gemaakt. Helaas kon hij niet dezelfde besparing realiseren’. Voor Apps & Us kwam dit uit op zo’n € 12.000,-. Volgens Lenno kwam dat voornamelijk door het slimme combineren van verzekeringen en het schaalvoordeel dat CMC heeft. 

‘Hoewel het best lastig was om afscheid te nemen van mijn toenmalige adviseur, heb ik geen moment spijt gehad van de overstap naar CMC. De snelheid van handelen, de service, maar niet in de laatste plaats het ‘slim verzekeren’, staan mij erg aan. Ik ben erg tevreden over deze club: de bereikbaarheid is goed, het contact is prettig en de mensen van CMC hebben verstand van zaken.’

Lenno sprak met Rien over het vastgoed, met een kundige Adrie over de pensioenen voor de medewerkers van Apps & Us, met Marijke over de zakelijke polissen. Ook had recent hij voor het eerst contact met de afdeling claims. 'Hoewel dit dossier zich nog in een beginstadium bevindt, word ik nu al blij van de snelheid en service waarmee deze schade wordt opgepakt!'.

Als je ondernemer bent zal ik zeker CMC aanraden. Niet alleen het verstand van zaken, maar ook het vermogen en het inzicht om slimmer te kunnen verzekeren, hebben mij aangemoedigd de overstap te maken!’, besluit Lenno zijn verhaal.

Ook slimmer verzekeren?
  Neem contact op met onze adviseur Gerard

Als je ondernemer bent zal ik zeker CMC aanraden.

Niet alleen het verstand van zaken,
maar ook het vermogen en het inzicht om slimmer te kunnen verzekeren,
hebben mij aangemoedigd
de overstap te maken!

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding