Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Veens Collectief biedt Veenendaalse BOV-leden een uitgebreide verzekeringsdekking met aantrekkelijke kortingen. Het hebben van het Keurmerk Veilig Ondernemen is een van de kortingsmogelijkheden. Door dit keurmerk ontvang je 10% korting op de premie. Maar wat is dat Keurmerk Veilig Ondernemen precies?

Zo werkt het Veens Collectief

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

glass-315458_1280.jpg

 

Als ondernemer kan je te maken krijgen met vandalisme, agressie of diefstal. Nu is het mogelijk om als individuele ondernemer deze problematiek te lijf te gaan, maar het Keurmerk Veilig Ondernemen brengt verschillende instanties en ondernemers samen om zo de veiligheid in winkelgebieden en op bedrijventerreinen te verbeteren. Zo kan er gesprek plaatsvinden over hoe de criminaliteit kan worden aangepakt. Daar blijft het echter niet bij. Ook onderhoud van de gebieden is een punt op de agenda.

Daarnaast brengen deze partijen gezamenlijk de veiligheidsproblemen in kaart, zoekt men naar oplossingen en indien nodig worden er maatregelen genomen. Deze maatregelen kunnen leiden tot het ontvangen van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit keurmerk kan de bezoekers van de gebieden een veiliger gevoel geven, maar ook kan het een afschrikwekkende werking hebben voor mensen met minder goede bedoelingen.

En dat laatste heeft als voordeel dat de bedrijfsschade afneemt, dat er bij problemen een betere communicatie is tussen ondernemers, politie, gemeente en brandweer en niet onbelangrijk: gezamenlijk regelen van veiligheid leidt veelal tot schaalvoordeel bij het inkopen van veiligheidsmaatregelen.

urban-438393_1920.jpg

KVO%20procedure.jpg

Om de procedure voor een Keurmerk Veilig Ondernemen te kunnen starten is een actieve ondernemers- of winkeliersvereniging nodig. Daarnaast is het van belang dat zowel gemeente, politie, brandweer en ondernemers deelnemen aan het KVO-project. Gedurende dit traject kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van procesondersteuning. Een speciaal projectteam van  regionaal opererende adviseurs biedt deskundig advies en begeleiding. Goed te weten dat de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal dit alles al geregeld heeft voor de bedrijventerreinen in Veenendaal! Alle ‘Veense’ bedrijventerreinen zijn dus al in het bezit van het KVO-keurmerk en hebben daarmee recht op 10% korting op de premie. Bent u ook nog BOV-lid, dan levert u dat in totaal een korting van 20% op.

Goed te weten dat de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal dit alles al geregeld heeft voor de bedrijventerreinen in Veenendaal!

Meer weten over het KVO-certificaat? Kijk op www.hetkeurmerkveiligondernemen.nl. Op deze site zijn ook ervaringsverhalen te lezen van ondernemers met een KVO-certificaat.

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding