Succesvolle lancering Verzekeringscollectief voor Veenendaalse ondernemers!

Ongeveer 100 ‘Bovkontjes’ waren dinsdagmiddag 30 oktober 2018 aanwezig bij de lancering van het verzekeringscollectief van Veenendaal. Peter Heerschop en Viggo Waas deden op ludieke wijze de aftrap.  

Lees hieronder meer over dit unieke verzekeringscollectief. 

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC had voor elke ondernemer een goed gevulde lunchbox beschikbaar. Met een box op schoot konden de ondernemers genieten van de voorstelling van Peter Heerschop en Viggo Waas. Afgaande op de vele enthousiaste reacties uit de zaal was het duo goed op dreef met klassiekers als ‘Lieve Marianne’ en de Johan Cruijff imitatie. Daarbij wisten Peter en Vigo de boodschap van CMC duidelijk over te brengen. Op niet al te subtiele toon lieten zij doorschemeren dat je een ‘Bovkontje’ bent als je bij CMC verzekerd mag zijn.

De aanbieding
Het collectieve aanbod is gericht op de meest voorkomende verzekeringen, namelijk de Brandverzekeringen. Ondernemers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op de volgende verzekeringen:

  • Opstal
  • Huurdersbelang
  • Inventaris/goederen
  • Bedrijfsschade
  • Extra kosten

Uniek aan dit aanbod is de resultaatdeling. Deelnemende ondernemers profiteren mee van het resultaat van de verzekeraars. Bij een gering aantal schades keren de verzekeraars een deel van de betaalde premie uit aan de BOV. Het BOV bestuur zal dit geld investeren in de verdere beveiliging van de Veenendaalse bedrijventerreinen.

1C1A8622.JPG

1C1A8487.JPG

Vliegende start

CMC heeft al zo’n 150 bedrijven uit Veenendaal verzekerd. Van deze groep kunnen de meeste klanten worden ondergebracht in dit collectieve aanbod. De premie die deze bedrijven betalen, telt dan direct mee voor de resultaatdeling. Dat is een lekker begin.

Voor, met en door Veenendaalse ondernemers

CMC is een Veenendaals bedrijf. Je vindt ons op het Landjuweel 16-1, onderdeel van bedrijventerrein De Vendel. Voor deze collectieve aanbieding heeft CMC afspraken gemaakt met de verzekeraars over de schade herstel werkzaamheden. Dit wordt zoveel mogelijk uitgevoerd door Veenendaalse bedrijven. Hiermee houden wij de handel in Veenendaal en daar worden we met z’n allen beter van!

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding