Veens Collectief heeft de meest ruime verzekeringsdekking!

Het verzekering aanbod van het Veens Collectief is de meest omvangrijke dekking die er op de markt is. In dit artikel wordt de dekking verder toegelicht. De volgende zaken zijn standaard meeverzekerd in het aanbod voor ondernemend Veenendaal:

  • Zonnepanelen
  • Wateraccumulatie
  • Inductie
  • Sneeuwdruk

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

 

 

bov%20zonnepanelen.png

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een risico vormen voor uw bedrijf. Het bedrijf verzekerd zich tegen schade van aangelegde zonnepanelen. Vaak zijn weersomstandigheden, zoals windstoten en hagelbuien de boosdoeners van schade aan de zonnepanelen. Niet alleen weersomstandigheden kunnen schade aan de zonnepanelen brengen, ook diefstal is een veel voorkomend risico.

Wateraccumulatie

 

Bij wateraccumulatie ontstaat er een ophoping van het regenwater op het dak van een gebouw. Met de ophoping van het water wordt er druk gezet op het dak, met als gevolg dat er verzakking of zelfs instorting van het dak het gevolg kan zijn.

Inductie

Inductie kan ook zorgen voor schade van een bedrijf. Bij inductie ontstaat schade door een extreme stroomstoot die veroorzaakt wordt door overspanning of een blikseminslag. Gevolgen hiervan zijn brandschade of het niet goed meer functioneren van apparatuur.

Sneeuwdruk

Bij de dekking van sneeuwdruk wordt schade bedoeld die ontstaat door de verzakking van daken. Hier is de oorzaak de ophoping van de sneeuwval op daken. Het grootste risicomoment van sneeuwdruk is het moment dat de sneeuw smelt en water wordt.

 

icicles-4042657_1920.jpg

BOV%20logo.png

 

Bent u overtuigt van ons aanbod of heeft u juist nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Neem direct contact op

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding