Veilig ondernemen in Veenendaal

Ook dit jaar bewijzen de ‘Veense’ bedrijventerreinen dat zij het thema veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Door een goede samenwerking tussen de ondernemers, gemeente, brandweer en politie, Schipper Security en anderen, zijn zij opnieuw beloond met het KVO-B certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen).

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

monitoring-1305045_1920.jpg

Het keurmerk staat voor Veilig, Schoon en Aantrekkelijk. Het geeft niet alleen bezoekers en bedrijven een goed gevoel, maar het heeft ook een afschrikkende werking voor mensen met minder goede bedoelingen. Dit laatste heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor een daling in criminaliteit en vandalisme. Voordeel van deze daling is een afname van schade bij ondernemers.

Een ander - niet geheel onbelangrijk - voordeel van dit keurmerk is de korting die ondernemers krijgen via het Veens Collectief. Met het KVO-B certificaat ontvangen bedrijven 10% korting op de premie van de brandverzekeringen (opstal, huurdersbelang, inventaris/goederen, bedrijfsschade en extra kosten)!

Nu er een daling in criminaliteit en vandalisme is vastgesteld, kan ook dit op den duur een financieel voordeel opleveren. Bij een gering aantal schades wordt een deel van de betaalde premie uitgekeerd aan de BOV, ook wel winstdeling genoemd. Deze winstdeling kan het BOV bestuur dan weer inzetten om de bedrijventerreinen nog Veiliger, Schoner en Aantrekkelijker te maken.

Ook van deze voordelen profiteren? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! 

Neem direct contact op

 

BOV%20logo.png

 

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding