Verzekeringen kunnen goedkoper en beter!

In tijden van corona moeten we op de kleintjes letten. Wat u misschien nog niet wist is dat u eenvoudig kunt besparen op uw bedrijfsverzekeringen. Wanneer u lid bent van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) kunt u namelijk gebruik maken van korting op uw verzekeringen.

Wij horen veel van ondernemers waarmee we in gesprek gaan dat de verzekeringen al geregeld zijn en dat alles op orde is. Toch blijkt dit niet altijd het geval. Bij veel ondernemers kunnen wij (fors) besparen én een uitgebreidere dekking realiseren. Voor een deel van de bedrijfsverzekeringen hebben we dit geregeld in het Veens Collectief; speciaal voor leden van de BOV.

Het Veens Collectief is onderdeel van ons blauwe label CMC Assurantie en Advies. Met ons verzekeringsteam van 20 personen zijn wij gespecialiseerd in afsluiten en actief beheren van bedrijfsverzekeringen. Wij nemen deze zaken uit handen. Verder mag u bij ons rekenen op een uitstekende service en zorgen wij ervoor dat u altijd goed en goedkoop verzekerd bent. Wel zo fijn toch?

Regel het direct

148-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

coins-1523383_1920.jpg

Hoe doet CMC dat?

We komen graag nog naar u toe, maken kennis en vertellen wat wij voor u gaan doen. We analyseren de bestaande verzekeringen op inhoud, van toepassing zijnde clausules en de premie. We maken inzichtelijk welk premievoordeel wij voor u kunnen realiseren. Bovendien geven we u een uitgebreid advies over de afgedekte risico’s en de niet afgedekte risico’s. Wij vatten alles wat u moet weten voor u samen in een kort, duidelijk en overzichtelijk document, de CMC Assurantiescan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Het kost u een uurtje van uw tijd en een bak koffie. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag.

Het Veens Collectief is via onze bemiddeling in samenwerking met de BOV tot stand gekomen. Hierin zijn een aantal verzekeraars betrokken die zorgen voor :

  • De meest uitgebreide dekking op uw bezittingen
  • Korting op uw verzekeringspremie (vaak fors)
  • Wanneer er sprake is van schade dan wordt dit (indien mogelijk) hersteld door Veenendaalse ondernemers
  • Bij een beperkt schadeverloop van de deelnemers keert de verzekeraar een deel van de premie weer uit aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Logo_BOV_vDEF.jpg

Kortom : Van Veenendaal, voor Veenendaal en door Veenendaal. Juist in deze tijd een meer dan welkome aanvulling om elkaar te ondersteunen en te versterken. 

We komen graag naar u toe. Voor iedere ondernemer die ons ter kennismaking ontvangt nemen wij een leuk en typisch Veens cadeautje mee.


Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak

  • Perfecte dekking
  • Scherpe prijs
  • Professionele begeleiding